Manchester Citys nye nr. 21 viste sig

I den 36. runde af Premier League 2020-2021 spillede Manchester City 4-3 væk fra Newcastle United for at fejre mesterskabet, Manchester City spillede vildt væk! De spillede en målkamp med Newcastle United og fejrede deres mesterskab med en 4-3 sejr. Manchester City, iført en Billige Fodboldtrøjer, vandt den 26. Premier League-sejr denne sæson.

I dag fik Ferran Torres chancen for at starte. Han udførte et hattrick i spillet og var holdets største bidragyder til holdets 4-3 sejr over Newcastle United. Han scorede et ekstremt vidunderligt "Scorpion Tail" mål. Kan konkurrere om årets bedste mål. I anden halvleg scorede Ferran Torres 2 mål på 2 minutter for at fuldføre et hattrick! Ferran Torres blev også den ottende spanske spiller, der udførte et hattrick i Premier League.

Hvem er den 21. i Manchester City? Efter slutningen af ​​sidste sæson vendte den 35-årige David Silva tilbage til La Liga for at slutte sig til Real Sociedad, og trøjen, han forlod, blev givet til sin landsmand, post-00-teenager Ferran Torres, en ung kantspiller, der sluttede sig fra València CF . Nu er der gået en sæson, den unge teenager har fået mange muligheder, og han har også bevist, at han er værdig denne nr. 21-Manchester City trøje.