Efter den 38-årige Ronaldo fik udlignet med et frispark

I 21. runde af Saudi Liga spillede Al Nassr FC mod Al-Ahli Saudi på hjemmebane. Siden Ronaldo kom med i den saudiske liga, har fansens øjne også været låst på det saudiske stadion. Fans har endnu ikke set Ronaldo i Al Nassr FC-Billige Fodboldtrøjer score et mål. I denne omgang af spillet scorede Ronaldo et verdensomspændende frispark for at hjælpe holdet med at tage føringen.

Al Nassr FC startede for let og blev anført af Abha i det 26. minut. Spillet var i et dødvande indtil det 78. minut, hvor Ronaldo i Klubber Fodboldtrøjer scorede et 30 meter langt frispark, og stillingen blev udlignet. I det 86. minut scorede Taliska et straffespark og fik direkte vendt scoringen. Til sidst besejrede Al Nassr FC Al-Ahli Saudi 2-1.

Det er Ronaldos 59. frispark i karrieren, og det er samtidig første gang Ronaldo scorer på hjemmebane i Al Nassr FC.